Kom online med Komponent og få overblikket over de mange forskellige regelsæt. Hvad er deres formål, og hvornår bruger vi dem?

Jura er for specialister, hører vi ofte. Intet kunne være mere forkert.
De juridiske brikker tilhører alle, som er ansat i kommunen, og kan give dig en bedre forståelse af rammerne for dit arbejde og arbejdsliv.

Få overblikket over de mange juridiske brikker, der er på bordet, når en kommune skal fungere – og når du skal fungere som medarbejder eller leder i den.

  • Kommunalretten regulerer, hvordan kommunen er opbygget og hvilke opgaver den kan løse
  • Forvaltningsretten handler om processer, når vi træffer afgørelser i forhold til borgerne
  • Faglovgivning handler om alt fra carporte til udsatte børn
  • Udbudsreglerne handler om indkøb
  • Den kommunale ansættelsesret om medarbejdernes vilkår

og…. og …. og ….! Ikke nok med det – så skal vi også digitalisere det alt sammen, og det kræver overblik, hvis det skal gøres rigtigt!

Kom online med Komponent og få overblikket over de mange forskellige regelsæt. Hvad er deres formål, og hvornår bruger vi dem?
Vi har sat Flemming Heilberg stævne, og du kommer til at bruge en times tid med ham! Flemming har rådgivet offentlige myndigheder og offentligt ejede selskaber om IT-ret, persondataret, forvaltningsret og ansættelsesret siden 1995.

Når vi er færdige, så har du fået et overblik – også over de juridiske kasser og brikker, som giver dig svar på mange ting i den kommunale hverdag.

Sådan deltager du: Når du har tilmeldt dig webinaret via tilmeldingsknappen, får du et par dage før afholdelsen tilsendt et link, som fører dig til selve webinaret. Forinden har du desuden modtaget en mail med et link, hvor du kan teste, om din computer er klar til at deltage. Vi anvender programmet Zoom til at afvikle vores webinar.

Vi glæder os til at se dig til Kommunen - Løs det juridiske puslespil.

Undervisere/ Oplægsholdere

Selvstændig konsulent og advokat Flemming Heilberg.

Varighed: 1 time
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms. Faktura sendes ud ca. 1 uge før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende, efter tilmeldingsfristens udløb.

Er du i målgruppen?

Komponents Online viden aktiviteter er for dig, der er interesseret i forvaltning og myndighed, eller som bare gerne vil forstå hvorfor lovgivningen er afgørende for en høj tillid til det offentlige Danmark.
For dig der har brug for ny viden og inspiration til, hvordan du bliver endnu bedre i dit daglige arbejde. og du vil gerne møde andre i samme situation som dig selv.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard