Er du nysgerrig på om ledelse er noget for dig? Komponent har et afklaringsforløb for dig, som vil give dig en realistisk fornemmelse for lederskabets rammer, vilkår og forudsætninger.

Hvem er du og hvad brænder du for?

Offentlig ledelse er noget helt særligt. Kommunal ledelse kommer helt tæt på borgere, virksomheder, frivillige og lokalsamfundet, og derfor må du som leder have lyst til at arbejde for fællesskabets interesser. Have lyst til at navigere med mange interessenter i en kompleks virkelighed og i en politisk styret organisation.

Som leder skaber du ikke resultater, hvis du ikke får følgeskab. Du skal som leder være i stand til at skabe mening og engagement, så andre inspireres og motiveres af din passion, dine færdigheder, etik og moral frem for alene at stå med den rollebaserede autoritet.

Som leder er du ikke alene – men en del af noget større der rækker ud over dig selv.

Udbytte

Afklaringsforløbet er for dig, der vil vide noget om ledelse og dine egne motivationskilder og bidrag ind i et lederskab.
Afklaringsforløbet giver dig en unik mulighed for i et trygt rum, at afprøve og reflektere over lederrollens mange aspekter og udfordringer.
Om ledelse er noget for dig nu, på sigt eller slet ikke.
Og ikke mindst giver forløbet dig de bedste muligheder for, trygt at dele din tvivl og overvejelser med andre, som er i samme situation som dig.

Undervisere

Chefkonsulent Hanne Lykke, Komponent 

Chefkonsulent Lasse Karlberg, Komponent

Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer
Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer, forplejning samt overnatning i enkeltværelse. Faktura sendes, når tilmeldingsfristen udløber. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Er du i målgruppen?

Målgruppen er offentlige medarbejdere, der overvejer at gå ledelsesvejen.

Kurset kan også rekvireres hjem i egen organisation og tilpasses egen strategi for talentudvikling.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
Hanne Lykke
Chefkonsulent
Hanne Lykke