Er du nysgerrig på om ledelse er noget for dig? Komponent har et afklaringsforløb for dig, som vil give dig en realistisk fornemmelse for lederskabets rammer, vilkår og forudsætninger.

Hvem er du og hvad brænder du for?

Offentlig ledelse er noget helt særligt. Kommunal ledelse kommer helt tæt på borgere, virksomheder, frivillige og lokalsamfundet, og derfor må du som leder have lyst til at arbejde for fællesskabets interesser. Have lyst til at navigere med mange interessenter i en kompleks virkelighed og i en politisk styret organisation.

Som leder skaber du ikke resultater, hvis du ikke får følgeskab. Du skal som leder være i stand til at skabe mening og engagement, så andre inspireres og motiveres af din passion, dine færdigheder, etik og moral frem for alene at stå med den rollebaserede autoritet.

Som leder er du ikke alene – men en del af noget større der rækker ud over dig selv.

Udbytte

Afklaringsforløbet er for dig, der vil vide noget om ledelse og dine egne motivationskilder og bidrag ind i et lederskab.
Afklaringsforløbet giver dig en unik mulighed for i et trygt rum, at afprøve og reflektere over lederrollens mange aspekter og udfordringer.
Om ledelse er noget for dig nu, på sigt eller slet ikke.
Og ikke mindst giver forløbet dig de bedste muligheder for, trygt at dele din tvivl og overvejelser med andre, som er i samme situation som dig.

Undervisere

Chefkonsulent Hanne Lykke, Komponent 

Chefkonsulent Lisbeth Tarp Mouritzen, Komponent

6.950 kr.
Sted og startdato
Vejle: 21. august 2024
Varighed: 2 dage
Se tid og sted for det valgte forløb
Vejle
21. august kl. 9.00 - 22. august 2024 kl. 15.30
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer, forplejning samt overnatning i enkeltværelse. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristen, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristen.

Er du i målgruppen?

Målgruppen er offentlige medarbejdere, der overvejer at gå ledelsesvejen.

Kurset kan også rekvireres hjem i egen organisation og tilpasses egen strategi for talentudvikling.

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Program

Ankomst og kaffe/brød
Velkomst, program og gensidig forventningsafstemning
Gensidig præsentation og forventningsafstemning
Hver deltager præsenterer kort sine overvejelser
Hvad er en leder?
Vi udforsker og udfordrer vores forestillinger om, hvad den gode leder er
Frokost og tjek ind
Ledelse som fag
Du skal som leder mestre at skabe resultater, ressourceoptimere, netværkssamarbejde og bidrage til bæredygtig lokalsamfund - samtidig med, at du skal være en inspirerende og tydelig personaleleder
Kaffe
Vi dykker ned i transitionen fra medarbejder til leder - hvad skal du særligt være opmærksom på, og hvad kan du støtte dig til?
Fra medarbejder til leder – snubletråde og trædesten
Vi arbejder med transitionen fra medarbejder til leder - hvad skal du særligt være opmærksom på, og hvad kan du støtte dig til
Ledelsesdilemmaer
Vi stiller skarpt på forskellige situationer, hvor du som leder skal træffe flere valg - leg der skaber læring om dig selv
Ledelse – en blandt flere karriereveje
Afrunding
Netværksmiddag
God morgen - velkommen tilbage
De organisatoriske samtaler – ledelseskommunikation
Som leder indgår du hele tiden i forskellige netværk og samspil, hvor din evne til samspil og kommunikation er afgørende for at lykkes. Kommunikation er derfor en metakompetence med afsæt i, at vi alle har forskellige virkelighedsforståelser og antagelser om "hvordan virkeligheden ser ud"
Frokost
At lykkes som leder – personlige præferencer og professionalisme
Vi runder dagen af – og på gensyn til de personlige samtaler via Teams
Tak for denne gang

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
Hanne Lykke
Chefkonsulent
Hanne Lykke