Offentlig ledelse er noget særligt – som fristed og kulturinstitution så er ledelse af biblioteker noget helt særligt.

Der er stærkt brug for ledere, der kan og vil tage ansvar og drive fremtidens biblioteker i den rigtige retning sammen med kolleger, medarbejdere, borgere, foreninger og frivillige.

Være den samlende kraft i det fysiske og virtuelle rum som bibliotekerne er. Det rum hvor borgere i alle aldre søger ny viden, hjælp til informationssøgning, fordybelse, inspiration, aktiviteter, foredrag. Møde- værestedet for foreninger, borgergrupper og frivillige.

Nysgerrig på ledelse er for dig, som vil gøre og være en forskel – men som er usikker på, om det skal ske som leder eller gennem din faglighed som medarbejder.

Komponent tilbyder derfor et afklaringsforløb, hvor du får et realistisk billede af ledelse i dag og i fremtiden så du kan træffe et kvalificeret valg om ledelse – nu – senere – eller slet ikke.

Tilrettelæggelse

Vi glæder os til at se dig på et internat 18. og 19. august 2022 på Comwell Kongebrogård i Middelfart & 22. september på Comwell Middelfart.

De personlige samtaler afholdes online 26. og 27. september 2022.

Undervisere

Hanne Lykke, chefkonsulent, Komponent
Lisbeth Terp Mouritzen, chefkonsulent, Komponent

Varighed: 2+1 dag samt personlige samtaler
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer, forplejning og overnatning i enkeltsværelse. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb. Forløbet kan også indkøbes og skræddersyes til jer. Kontakt os for tilbud.

Er du i målgruppen?

Du er i målgruppen, hvis du har flere års erfaring indenfor biblioteksområdet eller fra borgerservice – og frem for alt kan lide at skabe resultater sammen med andre.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

Hanne Lykke
Chefkonsulent
Hanne Lykke
AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek