Nyt udviklingsforløb for fagdirektører, klimachefer og projektledere, der arbejder med kommunens DK2020-plan: Fem udviklingsdage med fokus på strategisk klimaledelse, der skubber på udviklingen fra plan til proces, og fra proces til målbare resultater. OBS. Der tages forbehold for ændringer

DK2020 giver danske kommuner mulighed for at løfte deres lokale klimaarbejde yderligere og efter internationale standarder. Adskillige kommuner har allerede vedtaget ambitiøse lokale klimaplaner, der lever op til Parisaftalens mål om CO2 neutralitet i 2050. Og flere kommuner er på vej ind i det grønne fællesskab med tiltag, der på forskellig vis indfrier målsætningen.

Det handler om at tilpasse kommunen til de klimaudfordringer, der rammer både nu og i fremtiden, dokumentere de miljømæssige, økonomiske og sociale gevinster, som følge med den grønne omstilling og sikre en bred forankring af klimaindsatsen hos borgere, selskaber og samarbejdspartnere.

KL og Komponent står klar til at understøtte kommunerne med realiseringen af de lokale klimaplaner. Med tilbud om udviklingsforløb i strategisk klimaledelse vil vi sammen med kommunerne skubbe på udviklingen fra plan til proces og fra proces til målbare resultater.

Tilbuddet er målrettet fagdirektør, chefer, ledere og ledende forvaltningsmedarbejdere (projektlederen) på klimaområdet med primært ansvar for kommunens DK2020-plan. Man deltager som gruppe.

Forløbet er tilrettelagt som et progressivt forløb over 5 temaer, hvor vi dels sætter fokus på strategirealisering som disciplin efter akademiske standarder, dels faciliterer at I som kommune kan arbejde struktureret med realiseringen af egen plan og få sparring fra andre kommuner. Hvert tema behandles på et heldagsmøde.

Forløbets temaer er bygget op over tre elementer: Teori, praksis og workshop. Strategirealisering kobles gennemgående i forløbet til hhv. kommunen, de kommunale selskaber samt borgere og civilsamfund.

Udviklingsforløbet forudsætter, at minimum 10 kommuner tilmelder sig. 

60.000 kr.
Sted og startdato
København: 1. marts 2023
Se alle dage og tidspunkter
KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S
Tema 1: 01.03.2023 kl. 09:00 - kl. 17:00
Tema 2: 24.04.2023 kl. 09:00 - kl. 17:00
Tema 3: 09.06.2023 kl. 09:00 - kl. 17:00
Tema 4: 12.09.2023 kl. 09:00 - kl. 17:00
Tema 5: 03.11.2023 kl. 09:00 - kl. 17:00
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

60.000 kr. per kommune, som kan deltage med op til 6 personer. Der lægges op til deltagelse af en fast ledergruppe. Indenfor rammen på de seks pladser, kan man vælge af invitere relevante chefkolleger fra andre forvaltninger.   

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. 

Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristen, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristen.

Er du i målgruppen?

KL og Komponents tilbud er til dig med strategisk ledelsesansvar for kommunens DK2020-klimahandlingsplan.

Fem temaer og fem udviklingsdage fordelt på 10 måneder

Forløbet er tilrettelagt som et progressivt forløb over 5 temaer, hvor vi dels sætter fokus på strategirealisering som disciplin efter akademiske standarder, dels faciliterer at I som kommunegruppe kan arbejde struktureret med realiseringen af egen plan. Hvert tema behandles på et heldagsmøde.

Forløbets temaer er bygget op over tre elementer: Teori, praksis og workshop. Strategirealisering kobles gennemgående i forløbet til hhv. kommunen, de kommunale selskaber samt borgere og civilsamfund.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

RUHK
Chefkonsulent
Rune Herlin Kamstrup
JEHO
Chefkonsulent
Jesper Hosbond Jensen
Ulla
Specialkonsulent
Ulla Schärfe
Tlf.
3370 3286
AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek