Spørgsmålene om moms og kommunale ejendomme er mange og varierede. Det er f.eks. spørgsmål som, skal der opkræves moms ved salg eller udlejning? Hvilke udgifter er momsfradragsberettigede og hvilke kan der fås momsrefusion på? Og hvad med tilbagebetalingen til momsrefusionsordningen af ”egne huslejeindtægter”? Er det spørgsmål, du mangler svar på, så er dette webinar lige noget for dig.  

Indhold på webinaret 

På webinaret dykker vi ned i moms og kommunale ejendomme og gennemgår både regler og praksis på området.  

Vi gennemgår både reglerne i ”toldmomsordningen”, dvs. momsordningen under Skatteministeriet, og momsrefusionsordningen, dvs. den særlige ordning under Indenrigs- og Sundhedsministeriet. Her kigger vi både ”ind og ud” dvs. reglerne, der gælder når kommunen er køber og når kommunen er sælger/udlejer. 

Underviser 

På webinaret møder du underviser Lars Gosvig fra KommuneMoms, der er en af landets mest erfarne på sit felt. Ud over at fungere som rådgiver, er Lars også forfatter og ejer af portalen KommuneMoms, som er Danmarks eneste dedikerede vidensportal om moms og afgifter i kommuner og regioner. 

Deltagerne på kurset er velkomne til at sende spørgsmål og forslag til specifikke punkter, der ønskes behandlet på kurset til Lars. Disse kan sende på e-mail til lars@skatteforlaget.dk 

Er du i målgruppen?

Webinaret retter sig mod medarbejdere i kommuner, som beskæftiger sig med køb, salg og udlejning af fast ejendom, både i forhold til selve handlerne og den regnskabsmæssige håndtering. 

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

RGS
Specialkonsulent
Rikke Grynderup Steffensen
LJB
Koordinator
Lena Judith Buckflash