Komponents kompetencepakke til dig, der er ledende lægesekretær. Pakken består af de to moduler Ledelse af digital transformation og ledelse med data.

Sundhedsvæsnet er inde i en rivende udvikling, der understøttes og drives af digitale løsninger og styrket brug af data. Mens lægesekretærerne får nye digitale arbejdsgange og opgaver med at håndtere data, har du som ledende lægesekretær brug for at kunne lede udvikling og implementering af digitale løsninger og til at understøtte ledelse og styring med data.

Med en ny kompetencepakke fra Komponent får du redskaberne til at gå foran i den digitale udvikling og kompetencerne til at tage de rigtige beslutninger gennem kvalificeret brug af data. Kompetencepakken består af to moduler fra Den Offentlige Lederuddannelse på tilsammen 10 ECTS og er skræddersyet til din praksis som ledende lægesekretær.

I løbet af de to moduler kommer vi omkring emner som:

  • Fokus på den digitale udvikling i sammenhæng med regionernes visioner og strategier
  • Hvordan digitalisering kan skabe bedre sammenhæng og service ift. patienter
  • Hvordan digitalisering skaber organisatoriske forandringer og hvordan det kan påvirkes
  • Hvordan man leder henimod en professionel platform med tydelige opgaver, roller og kompetencer for lægesekretærer og de nye sundhedsadministrative koordinatorer
  • Grundlæggende dataforståelse
  • Hvordan data kan bruges til at udvikle organisationen
  • Hvordan man bruger data til at understøtte driften med fokus på den faglige praksis
  • Hvordan forståelse og brugen af data forankres i organisationen

Forventet opstart i 2023. 

 

Tilmelding

Tilmeld dig lige her >

Er du i gang med Den Offentlige Lederuddannelse?

Hvis du allerede er i gang med Den Offentlige Lederuddannelse (DOL), kan du tage kompetencepakken som to af dine valgmoduler. Har du afsluttet DOL, vil kompetencepakken være supplerende kompetenceudvikling. Du kan også tage kompetencepakken, selv om du ikke er i gang med eller har taget DOL.

Adgangskrav

Adgangskravet til kompetencepakken er en kort videregående uddannelse og to års erhvervserfaring. Har du ikke det, kan du blive realkompetencevurderet.

 

Kontakt

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til kompetencepakken.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

HTI
Chefkonsulent
Hirse Tikjøb
TOL
Studievejleder - DOL
Tina Olsen