Hvad er en juridisk afgørelse? Hvad er reglerne for notat- og journaliseringspligt, tavshedspligt, for udveksling af informationer og klagesager samt for ledernes vedkommende - din ledelsesret?

Indhold

Som leder og medarbejder på skoleområdet samarbejder du med mange forskellige aktører og bliver involveret i mange sager. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig opdateret på relevant jura som myndighedsperson, og har helt styr på hvad en juridisk afgørelse er, regler for notat- og journaliseringspligt, tavshedspligt, regler for udveksling af informationer og klagesager samt for ledernes vedkommende - din ledelsesret. Det handler om at blive ved med at 'gøre det rigtige rigtigt - i relation til skolens og forvaltningens kerneopgave.

Underviser

Helle Betina Hansen
Jurist (uddannet advokat). Specialkonsulent med speciale i offentlig forvaltning, børn, unge og undervisning. Har bl.a. 10 års erfaring fra Børn og Unge i Aarhus Kommune og har mere end 15 års undervisningserfaring som ekstern underviser ved bl.a. Aarhus Universitet, Danmarks Medie- og journalisthøjskole og Københavns Professionshøjskole samt COK/Komponent. I min undervisning og oplæg tager jeg afsæt i modtagernes praktiske hverdag og forklarer reglerne herudfra

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

LTM
Chefkonsulent
Lisbeth Tarp Mouritzen
Lene Sloth Jørgensen
Koordinator
Lene Sloth Jørgensen