Når service, samarbejde og myndighedsbehandling skal forenes.

Fremtidens byggesagsbehandler skal mestre nye roller – fordi du som byggesagsbehandler er en central aktør som fremtidens velfærdsinnovatør.

Som byggesagsbehandler skal du kunne navigere indenfor lovgivningens rammer og samtidig være sparrings og dialogpartner med forvaltningsloven som dit kompas.

Dette modul sætter fokus på dette spændingsfelt samtidig med, at vi går i dybden planloven og dennes kobling med byggeloven.

Vi arbejder desuden med juraen i de skønsmæssige afgørelser og konsekvenser, herunder ansvarsregler og de kommunale konsekvenser heraf.

Bemærkninger

Vi gør opmærksom på at det er et krav, at man har minimum 1½ års erfaring for at deltage i dette modul.

Da der på kurset også lægges vægt på den praktiske opgaveløsning, bedes du medbringe en bærbar PC.

Du bedes medbringe bygningsreglementet BR, byggeloven, planloven, forvaltningsloven og offentlighedsloven

Uddannelsen har en overbygning:

Byggesagsbehandling - videregående, som du kan tage, når du er blevet en erfaren og habil byggesagsbehandler. Det fulde udbytte af overbygningen kræver som min. 3 års erfaring med kommunal byggesagsbehandling.

Om modul 1 og 2

Uddannelsen Byggesagsbehandleren er en grundlæggende uddannelse, hvor du får styr på det formelle grundlag for god og korrekt byggesagsbehandling.

Uddannelsen består af 2 moduler:
Byggesagsbehandling - grundlæggende (modul 1) og Byggesagsbehandling kontrol og service (modul 2). Modulerne kan tages uafhængigt af hinanden, men det anbefales at tage dem i nævnte rækkefølge.

Undervisere

Kurset er tilrettelagt i samarbejde med Forum for Danske Bygningsmyndigheder.

Underviserne Chefkonsulent Lisbet Lorenzen, Faglig koordinator Jan K. Olesen, og Byggesagsbehandler Thomas G. Frydensbjerg

Ringbind

Undervisningsmateriale vil ikke længere blive printet og udleveret på dagen. Materiale vil kun være tilgængeligt på MitKomponent. Ønsker du materiale i printet udgave kan det tilkøbes til 440 kr. ekskl. moms. 

Varighed: 3 dage
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer, forplejning og overnatning i enkeltværelse. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.

Tilkøb af ringbind med materiale koster 440 kr. ekskl. moms. 

Er du i målgruppen?

Kurset er for erfarne byggesagsbehandlere i kommunerne. Det er et krav at man har minimum 1½ års erfaring.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
Hanne Lykke
Chefkonsulent
Hanne Lykke