I år med fokus på Recovery-orienteret rehabilitering, sammenhængende familieindsatser, samskabelsesindsatser for blodprop-ramte og et nyt redskab på dansk til identificering af kognitive problemer efter ”minor stroke”.
Der vil også på dagen være mulighed for at blive inspireret i faciliteret dialog med koordinatorer fra de andre kommuner.
Du finder programmet (ændringer kan forekomme) nederst på siden og til højre under "Filer".
Dagen foregår:
Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.
5. december 2024 kl. 9:30 - 15.20
Du kan afmelde igen uden beregning frem til den 5. november 2024.
Bemærk: Netværksdagen er for hjerneskadekoordinatorer.
Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer og forplejning. Faktura sendes ud før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb.
Netværksdagen er for hjerneskadekoordinatorer
Program
Ved Mette Kirk Tangaa, Lajla Christine Dalegaard (SBST) og Bjarne Richter Bjelke (Komponent)
Tilgangen er grundstenen for Social- og Boligstyrelsens mange projekter og initiativer. Netop nu gennemføres et partnerskabsprojekt med fem kommuner, hvor der skabes viden om, hvordan man kan omsætte tilgangen på handicapområdet, herunder også hjerneskadeområdet. Hør mere om erfaringerne der er opnået indtil nu og bliv inspireret til ideer til egen praksis sammen med de andre deltagere i netværket.
Oplægsholder: Mette Kirk Tangaa, Social- og Boligstyrelsen
Oplægsholder: Line Mehlsen Christiansen, Social- og Boligstyrelsen
Gennem en samskabelsesproces med patienter, pårørende og fagpersoner udvikles indsatser, som senere skal afprøves i samarbejde med Aalborg Kommune.
Oplægsholder: Birgitte Hede Ebbesen, Udviklingsansvarlig, Ph.D.-studerende. Aalborg Universitetshospital
Oplægsholder: Trine Ryttersgaard, Neuropsykolog, Aalborg Universitetshospital