Barnets lov trådte i kraft 1. januar 2024 og har nu stor betydning for alle der arbejder med børn og unge – og for Børn og Unge Udvalgene er der tale om nye opgaver og et nyt syn på barnets rettigheder i processen.

Komponent har derfor udviklet et kursus særligt målrettet børn- og ungeudvalgsmedlemmer.

Som medlem af børn og ungeudvalget varetager du de mest indgribende afgørelser over for børn og unge, så er det vigtigt at have indsigt i Barnets lov og den indflydelse det har på jeres varetagelse af børn-og ungeudvalgsarbejdet.

Formålet med kurset er at give kursisten indsigt i intentionerne i den ny lovgivning, en forståelse for de nye begreber som Barnets lov introducerer og samtidig klæde kursisten på til de nye opgaver, der skal løftes fra 1. januar 2024. På kurset bliver I også blive introduceret til de nye begreber og fagtermer, som skal bruges fremover i forvaltningen, og som vil blive en del af det nye arbejdssprog.

 

Underviser Sanne Møller har 17 års erfaring med socialområdet og arbejder med juridiske forandringer og ledelse i socialforvaltninger, herunder indarbejdelse af Barnets Lov. Sanne er tidligere chefjurist i Københavns Kommunes socialforvaltning og advokat og har erfaring med begge sider af en anbringelsessag.

 

3.495 kr.
Sted og startdato
Middelfart: 6. september 2024
Varighed: 1 dag
Se tid og sted for det valgte forløb
Severin Kursuscenter
Skovsvinget 25
5500 Middelfart

6. september 2024 kl. 8.30 - kl. 15.30
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er. ekskl. moms og dækker undervisning og materialer. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, og kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads.

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

LEHA
Chefkonsulent
Lene Hausted
Lene Sloth Jørgensen
Koordinator
Lene Sloth Jørgensen