Her finder du fire inspirerende videoer fra Komponents dygtige chefkonsulenter, hvor du kan blive klogere på anerkendende samtaler, samarbejde på tværs, effektive møder og dialog med borgerne. God fornøjelse!
 

Mikkel Kaels: Livsgivende møder

Mikkel Kaels fortæller, hvordan vi kan blive bedre til at facilitere og lede møder på rådhuset og i mødet med borgeren. Der er særlig fokus på rollernes betydning, kommunikation som koordineret forståelse og nye konkrete metoder og værktøjer til effektive møder med konkret udbytte.

Læs mere Læs mindre
 

John Møldrup: Anerkendende samtaler

De professionelle samtaler, som du har i løbet af din arbejdsdag, kan være komplicerede og finde sted under pressede omstændigheder – derfor er det ikke altid nemt at få dit budskab igennem. I denne video præsenterer John Møldrup begrebet anerkendende samtaler og guider dig imod mere berigende og effektive samtaler.

Læs mere Læs mindre

Relateret indhold

 

Rasmus Rossel: Relationel kapacitet

Bliv endnu bedre til at analysere, udvikle og lede samarbejdsprocesser på tværs af faglige og organisatoriske skel. Rasmus Rossel præsenterer principperne i Relationel Kapacitet, så du får overblik over værktøjer og det bedst mulige udgangspunkt for udvikling.

Læs mere Læs mindre

Relateret indhold

 

Katrine Brenner: Styrket borgerdialog

Dialogen med borgeren skal være kendetegnet ved professionel og imødekommende betjening – uanset opgaven og uanset hvilken medarbejder, borgeren møder. I denne video præsenterer Katrine Brenner konceptet Bedre Borgerdialog.

Læs mere Læs mindre

Relateret indhold

KB
Chefkonsulent
Katrine Brenner

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk.

Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

Se alle medarbejdere
MKA
Chefkonsulent
Mikkel Kaels
JMO
Chefkonsulent
John Møldrup
RRO
Chefkonsulent
Rasmus Rossel
KB
Chefkonsulent
Katrine Brenner