Vil du gerne blive konkret på, hvordan man laver bedre sociale investeringer, opnår de ønskede effekter og henter gevinsterne? Vær med i Den sociale investeringsalliance – få mere viden på infodag den 30. november.
Udgivet den 16-11-2021

Med sociale investeringer kan vi mange steder opnå bedre effekter for de svageste. Men det kræver nytænkning, både i de faglige miljøer og i vores økonomiske styring.

Komponent inviterer nu landets kommuner med i en alliance, fordi vi kan løse opgaven bedre, når vi deler vores erfaringer og viden. Det er et område, hvor mange allerede har erfaringer, men hvor ingen endnu er mestre.

Den sociale investeringsalliance er en alliance mellem kommuner, der gerne vil blive klogere på sociale investeringer og være med til at udvikle fremtidens kommunale investeringspraksis.

Alliancen løber over et år, hvor vi mødes til udviklingsdage med vidensoplæg og erfaringsudveksling og arbejdsdage, hvor vi bliver konkrete på, hvordan vi laver bedre sociale investeringer, opnår de ønskede effekter og henter gevinsterne.

I denne video fortæller Karsten og Marie om Den sociale investeringsalliance og den proces, alliancen skal gennemgå sammen:

Det primære afsæt for den sociale investeringsalliance erfaringer fra samarbejde med 12 kommuner om sociale investeringer i perioden 2019-2020 og vores erhvervsPhD-projekt om sociale investeringer fra et kommunalt perspektiv.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Marie: maea@komponent.dk eller til Karsten: kasb@komponent.dk 

Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MAEA
Chefkonsulent
Marie Elisabeth Andersen
KASB
Chefkonsulent
Karsten Storgaard Bjerre