På Den Offentlige Lederuddannelse (DOL) kan du både tage moduler med fysisk fremmøde og online-undervisning. Men hvilke fordele giver onlineforløbet? Og får man stadig feedback og sparring fra sin underviser? Og hvad med de andre medstuderende? Susanne Østergaard, som er underviser på DOL, besvarer her alle de spørgsmål, du måtte sidde med.
Udgivet den 03-10-2022

#1 Hvilke fordele er der ved at tage Den Offentlige Lederuddannelse online?

Fordelene ved at tage Den Offentlige Lederuddannelse online er, at du får kvalitet og fleksibilitet, og du sparer tid. Du får den samme høje kvalitet, som Komponent tilbyder i deres almindelige forløb, og fleksibilitet. Du har mulighed for i høj grad selv at tilrettelægge dit studie. Og derudover sparer du tid. Det kan både være fordi, du har travlt på arbejdet, fordi du har små børn, der skal hentes og bringes, eller fordi du har lang transporttid til et af vores uddannelsessteder.

 

#2 Får man feedback fra underviser, selv om forløbet foregår online?

Der er mange muligheder for feedback og sparring fra underviser. Der er dels det, som foregår på selve undervisningsdagene i forhold til jeres arbejde med praksis og teorierne. Og som noget helt særligt er der på online-forløbet to individuelle samtaler med underviser. Du får bl.a. en JTI-profiltest, hvor du får en individuel tilbagemelding fra underviser med udgangspunkt i, hvad du kan udvikle i netop dit lederjob. Og i slutningen af modulet får du en individuel sparringssamtale med udgangspunkt i alt det, du har lært, og hvad du kan tage med dig. Og endelig til sidst i modulet får du vejledning i forhold til opgaver og eksamen.

 

#3 Vil der være aktiviteter med andre medstuderende?

Der vil være øvelser undervejs i forløbet, som du skal løse med dine medstuderende, og I vil skulle mødes mellem undervisningsgangene. Det er stadig online, hvor I mødes med udgangspunkt i forskellige øvelser, hvor I kigger på jeres praksis med de forskellige briller, som teorierne har givet jer. For på den måde at få nye handlemuligheder i jeres hverdag. Der vil f.eks. også være walk and talks, hvor den ene måske går på Langeland og den anden i Skagen, men I har en mobiltelefon med jer. Og på den måde kan I have en samtale, som hvis I var mødtes fysisk.

 

#4 Kan man også tage moduler med fysisk fremmøde?

Du kan blande moduler online og moduler med fysisk fremmøde, som du har lyst, og som det passer bedst i dit liv. Og på den måde kan du tage en fuld diplomuddannelse, hvor du har moduler Som du har taget på den ene og den anden måde.

 

Læs mere Læs mindre
Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

 

 

Konsulent i læringsledelse på 0-18 årsområdet er en praksisnær uddannelse, der styrker konsulenter, ressourcepersoner og PPR-medarbejdere i udvikling, implementering og forankring af områdets store forandringer.

Læs mere om det skræddersyede læringsforløb, og find ud af, om det er noget for jer.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

JR
Studievejleder - DOL
Jane Rasmussen
TOL
Studievejleder - DOL
Tina Olsen
HTI
Chefkonsulent
Hirse Tikjøb