Så kom det endelig – det længe ventede opfølgningsseminar for dem der har gennemført uddannelsen "Entreprenørledelse i 1. række".

Du kan møde dine kolleger d. 25. og 26. oktober 2023 på Munkebjerg Hotel. 

Programmet tager os både tilbage til flere centrale problemstillinger og tager os med ind i helt aktuelle problemstillinger som lige nu fylder på de fleste arbejdspladser.

Der bliver således tilbageblik på hvordan I har arbejdet med ledelse for at få jeres erfaringer i spil. Hvad har været let, og hvad har været mere udfordrende?

Aktuelle problemstillinger bliver der også masser af plads til hvor vi tager fat om følsomme emner som krænkelser og mobning og pudser klimabrillerne og ser ned i egen praksis.

Formen for opfølgningseminaret bliver velkendt. Korte oplæg og gruppedialog med god tid til den vigtige erfaringsudveksling. Og så er det et internatkursus hvor middag og aftenhygge altid bringer gode oplevelser, nye ideer og gode samtaler med sig.

Undervisere

Frank Bertelsen glæder sig til et gensyn – og så er vi også så heldige at Leo Kristoffersen, tidligere Odder Kommune og medlem af KEF bestyrelsen også deltager.

Varighed: 2 dage
Er du i målgruppen?

Tidligere deltagere på uddannelsen Entreprenørledelse i 1. række

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
Hanne Lykke
Chefkonsulent
Hanne Lykke