Få styr på det formelle grundlag for byggesagsbehandlingen.

Som kommunal byggesagsbehandler medvirker du til realisering af erhvervslivets vækstplaner og bidrager til at gøre borgernes drømme om det gode liv til virkelighed når de bygger til, bygger om eller bygger nyt.

Du har derfor en central rolle som sparrings- og samarbejdspartner indenfor de servicemål og rammer som der er opstillet kommunalt som dit vilkårs- og mulighedsrum.

Det betyder i praksis at du skal mestre både lovgivning og den løsningsfokuserede dialog for at lykkes som kommunal byggesagsbehandler.

På uddannelsen Den Kommunale byggesagsbehandler – Grundlæggende, får du styr på det formelle grundlag for god og korrekt byggesagsbehandling, med afsæt i en tematisk gennemgang af byggemyndighedens retsgrundlag, herunder Byggeloven, Bygningsreglementet og de grundlæggende forvaltningsretlige principper.

Undervisningen er er blanding af undervisning, caseoplæg, dialog og kollegial sparring i et trygt læringsrum.

Bemærkninger

For at få det fulde udbytte af kurset, er det et krav, at man har minimum 6 måneders erfaring.

Da der på kurset også lægges vægt på den praktiske opgaveløsning, bedes du medbringe en bærbar PC.

Du bedes medbringe byggelov, planlov, bygningsreglement, lommeregner og målepind.

Om modul 1 og 2

Uddannelsen Byggesagsbehandleren er en grundlæggende uddannelse, hvor du får styr på det formelle grundlag for god og korrekt byggesagsbehandling. Uddannelsen består af 2 moduler:
Byggesagsbehandling - grundlæggende (modul 1) og Byggesagsbehandling - kontrol og service (modul 2). Modulerne kan tages uafhængigt af hinanden, men det anbefales at tage dem i nævnte rækkefølge.....

Undervisere

Kurset er tilrettelagt i samarbejde med Forum for Danske Bygningsmyndigheder.

Underviserne Chefkonsulent Lisbet Lorenzen, Byggesagsbehandler Thomas Frydensbjerg og Faglig koordinator Jan K. Olesen

Ringbind

Undervisningsmateriale vil ikke længere blive printet og udleveret på dagen. Materiale vil kun være tilgængeligt på MitKomponent. Ønsker du materiale i printet udgave kan det tilkøbes til 440 kr. ekskl. moms. 

Varighed: 3 dage
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms og dækker undervisning, materialer, forplejning samt overnatning i enkeltværelse. Faktura sendes ud 3-4 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristen, hvis der er plads. Tilmeldingen er bindende efter fristenen.

Materiale med ringbind kan tilkøbes for 440 kr. ekskl. moms. 

Er du i målgruppen?

Målgruppen er nye og mindre erfarne byggesagsbehandlere. For at få det fulde udbytte af kurset, er det et krav, at man har minimum 6 måneders erfaring. Vi anbefaler også, at man har relevant faglig uddannelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

AH
Koordinator
Aida Hadzimahovic Buzdalek
Hanne Lykke
Chefkonsulent
Hanne Lykke