I efteråret udbydes nye kurser i Barnets lov for børn- og ungeudvalgsmedlemmer. Formålet er give medlemmerne indsigt i intentionerne i den nye lovgivning og klæde dem på til at varetage den indflydelse loven har på børn- og ungeudvalgsarbejdet.

Barnets lov skulle være vedtaget i folketingets åbningsuge i oktober 2022. Inden vedtagelsen blev der dog udskrevet valg og det betyder, at vedtagelsen af Barnets lov lader vente på sig.

Når I varetager de mest indgribende afgørelser over for børn og unge, så er det vigtigt, at I får en indsigt i Barnets lov og den indflydelse det har på jeres varetagelse af børn-og ungeudvalgsarbejdet.

Barnets lov formodes at træde i kraft i efteråret 2023 og der er Komponent klar med kurset i Barnets lov for børn- og ungeudvalgsmedlemmer.

Formålet med kurserne er at give medlemmerne indsigt i intentionerne i den ny lovgivning, som indeholder en række større ændringer inden for f.eks. inddragelse af barnet og barnets rettigheder samt nye intentioner om kontinuitet i sagsbehandlingen, den rette og rettidig indsats og anbringelse som forebyggelse.

Du kan tilmelde dig ventelisten via knappen til højre og vi vil kontakte dig når afholdelsesdatoerne er fastsat.

Sted og startdato
Kursussted og dato ikke fastlagt: August 2023
Se alle dage og tidspunkter
Sted og dato er ikke fastlagt - forhåndstilmeld dig her
vi giver besked, så snart dato og sted er fastlagt
august 2023 - december 2023
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

LEHA
Chefkonsulent
Lene Hausted
Lene Sloth Jørgensen
Koordinator | På orlov
Lene Sloth Jørgensen