I efteråret udbydes nye kurser i Barnets lov for børn- og ungeudvalgsmedlemmer. Formålet er give medlemmerne indsigt i intentionerne i den nye lovgivning og klæde dem på til at varetage den indflydelse loven har på børn- og ungeudvalgsarbejdet.

Barnets lov skulle være vedtaget i folketingets åbningsuge i oktober 2022. Inden vedtagelsen blev der dog udskrevet valg, og det betyder, at vedtagelsen af Barnets lov lader vente på sig. Barnets lov formodes at træde i kraft i efteråret 2023, og der er Komponent klar med kurset i Barnets lov for børn- og ungeudvalgsmedlemmer.

Når I varetager de mest indgribende afgørelser over for børn og unge, så er det vigtigt, at I får en indsigt i Barnets lov og den indflydelse det har på jeres varetagelse af børn-og ungeudvalgsarbejdet.

Formålet med kurserne er at give medlemmerne indsigt i intentionerne i den ny lovgivning, som indeholder en række større ændringer inden for f.eks. inddragelse af barnet og barnets rettigheder samt nye intentioner om kontinuitet i sagsbehandlingen, den rette og rettidig indsats og anbringelse som forebyggelse.

Underviser
Sanne Møller har 17 års erfaring med socialområdet og arbejder med juridiske forandringer og ledelse i socialforvaltninger, herunder indarbejdelse af Barnets Lov. Sanne er tidligere chefjurist i Københavns Kommunes socialforvaltning og advokat og har erfaring med begge sider af en anbringelsessag.

 

3.495 kr.
Varighed: 1 dag
Se alle dage og tidspunkter
Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus C
12.10.2023 kl. 08:30 - kl. 15:30
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Se hvad prisen inkluderer

Prisen er ekskl. moms og inkl. materiale og forplejning.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

LEHA
Chefkonsulent
Lene Hausted
Lene Sloth Jørgensen
Koordinator
Lene Sloth Jørgensen