I efteråret udbydes nye kurser i Barnets lov for børn- og ungeudvalgsmedlemmer. Formålet er give medlemmerne indsigt i intentionerne i den nye lovgivning og klæde dem på til at varetage den indflydelse loven har på børn- og ungeudvalgsarbejdet.

Barnets lov er nu vedtaget i Folketinget. Loven træder i kraft 1. januar 2024 og Komponent er klar med dette kursus i Barnets lov for børn- og ungeudvalgsmedlemmer.

Når I varetager de mest indgribende afgørelser over for børn og unge, så er det vigtigt, at I får en indsigt i Barnets lov og den indflydelse det har på jeres varetagelse af børn-og ungeudvalgsarbejdet.

Formålet med kurset er at give medlemmerne indsigt i intentionerne i den ny lovgivning, som indeholder en række større ændringer inden for f.eks. inddragelse af barnet og barnets rettigheder samt nye intentioner om kontinuitet i sagsbehandlingen, den rette og rettidig indsats og anbringelse som forebyggelse.

Underviser
Sanne Møller har 17 års erfaring med socialområdet og arbejder med juridiske forandringer og ledelse i socialforvaltninger, herunder indarbejdelse af Barnets Lov. Sanne er tidligere chefjurist i Københavns Kommunes socialforvaltning og advokat og har erfaring med begge sider af en anbringelsessag.

 

3.495 kr.
Sted og startdato
København: 3. november 2023
Varighed: 1 dag
Se tid og sted for det valgte forløb
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S
03.11.2023 kl. 08:30 - kl. 15:30
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

LEHA
Chefkonsulent
Lene Hausted
Lene Sloth Jørgensen
Koordinator
Lene Sloth Jørgensen