Sidder du også tit i situationer hvor du er i tvivl om hvordan du bedst varetager patientens interesser som lægesekretær, samtidig med der også er et arbejde der forventes udført?

Indhold

Jura er ikke nemt – noget er helt klart og andet ender i gråzoner.

På dette to timers online kursus tager vi udgangspunkt i basale patientrettigheder – hvorfor har vi dem, hvad betyder de for patienten og hvilke implikationer har det for en sundhedsperson.

Udover et oplæg om patientrettigheder, vil der være et oplæg om hvad det vil sige at være sundhedsperson, og hvori grænserne for hvad man må i det kliniske består.

Det bliver dog ikke oplæg det hele, da vi undervejs vil have mulighed for gruppedrøftelser.
Kurset tager udgangspunkt i den kliniske hverdag, og der vil være mulighed for dialog undervejs.

Undervisere

Underviseren er den erfarne jurist Kaj Hareskov, der ud over at være underviser her, også er underviser på Sundhedskommunomuddannelsen.
Kaj Hareskov er er uddannet jurist og har mange års erfaring fra hospitaler i Region Midt.

Varighed: ½ dag
Se hvad prisen inkluderer
Prisen er. ekskl. moms og dækker onlineundervisning. Faktura sendes ud 1-3 uger før kursusstart. Optagelse på aktiviteten sker i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne, men kan stadig ske efter fristens udløb, hvis der er plads.
Er du i målgruppen?

 

Lægesekretærer på hospitaler.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk. Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard