Kom og mød Bent Dalager - som fortæller om mødet mellem mennesker og maskiner i det kommunale Danmark

Mød Bent Dalager og hør hvordan måden vi tænker og arbejder i kommunerne er ved at ændre sig. Det skyldes, at kunstig intelligens (AI) giver os nye måder at gøre vores arbejde mere effektivt og forbedre kommunale opgaver. Men samtidig står vi over for nogle udfordringer, når vi forsøger at finde den rette balance mellem menneskelig og teknologisk beslutningstagning. Der er bekymringer om sikkerhed, etik og ansvar i forbindelse med denne udvikling. 

Vi ved faktisk ikke helt, hvad mødet mellem mennesker og maskiner kan føre til.

Derfor er det vigtigt, at du som ansat eller som leder i en kommune lærer mere om, hvordan generativ AI fungerer i kommunal sammenhæng.

På dette 2-timers onlineforløb vil du få en hurtig introduktion til, hvordan AI kan bruges i kommunerne selvom der stadig er meget, vi ikke ved. 

Men et er ihvertfald sikkert: I det store billede står vi overfor banebrydende ændringer i, hvordan vi kan løse kommunale opgaver ved hjælp af generativ AI. Denne teknologi kan nemlig være en kraftfuld allieret i at øge effektiviteten, men den kræver også nøje overvejelse for at sikre, at den anvendes på en måde, der gavner kommunens borgere.

395 kr.
Varighed: 2 timer
Se tid og sted for det valgte forløb
Online
12. juni 2024 kl. 10:00-12:00
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.
Er du i målgruppen?

Alle kommunale praktikere, som ønsker grundlæggende viden om de mange begreber indenfor generativ AI, og som vil starte diskussionen om hvordan fx de store sprogmodeller ændrer måden vi tænker vores opgaver på. 

På kurset lærer du

Læs mere Læs mindre

✓   Hvordan generativ AI skaber mulighed for nye opgaver og ændrer de eksisterende opgaver i kommunen. 

Læs mere Læs mindre

✓   At diskutere og reflektere over, hvilke fordele og ulemper der kan forbindes til brugen af generativ AI i en kommunal sammenhæng. 

Læs mere Læs mindre

Mød din underviser

Læs mere Læs mindre

Bent Dalager
Equity Partner og Head of Innovation i KPMG i Danmark.

Bent er founder af KPMG’s NewTech serviceline, der rådgiver om banebrydende teknologi som AI, RPA, Generativ AI og kvanteteknologi og leverer teknologiske løsninger på tværs af alle industrier. Bent er også leder af KPMG Global Quantum Technology HUB, som arbejder tæt sammen med Niels Bohr Institute, DTU og KPMG’s Global Quantum Tech Network.

Bent taler ved en række større og mindre AI-konferencer (Nordic AI, Copenhagen Tech Week, Tech BBQ, DTU HighTech Summit m.m.)

Læs mere Læs mindre
Bent Dalager
Vil du høre mere? Så ringer vi til dig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Komponent kan hjælpe dig, eller vil du have mere information? Udfyld formularen, så ringer vores ekspert til dig. 

Kommunernes AI-Skole

Læs mere Læs mindre

I Kommunernes AI-skole har vi udviklet forløb om kunstig intelligens til dig, der er medarbejder, leder, en del af direktionen eller politiker. 

Vi tager udgangspunkt i de problemstillinger, der fylder i din kommunale hverdag, så du kan få en forståelse for, hvordan du kan udnytte kunstig intelligens til din fordel.

Læs mere Læs mindre

Relaterede kurser

Læs mere Læs mindre

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil have mere viden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her, hvis du vil finde en anden Komponent-medarbejder eller vil i dialog med os via hovednummer eller hovedmail.

 

MN
Chefkonsulent
Martin Nielsen
THT
Chefkonsulent
Thøger Terp
TRS
Konsulent
Theis Rubinke Sørensen
MIB
Koordinator
Michaela Bundgaard