Inspiration til opsætning af side

Tekstfelt

Blok opdelt i to kolonner, 67/33. Indhold i venstre side, mens højre side efterlades blank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor inciddunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor inciddunt ut labore et dolore magna aliqua.

  • Overskrifter, bullets og hyperlinks.
  • Teksten er som udgangspunkt foldet sammen men kan være udfoldet

 

Læs mere Læs mindre
Arkiv
Med egne ord / 20.02.2023
Afgangsprojekt kortlægger arbejdsgange og muliggør vejen for digitalisering af elevmapper
Helle Søgaard Stenfeldt har i over syv år arbejdet som skolesekretær på Præstemarkskolen, og i december 2022 dimitterede hun fra Kommunomuddannelsen hos Komponent. I sit afgangsprojekt har hendes fokus handlet om håndteringen af elevmapper og generel datahåndtering - hvordan håndterer man data mest effektivt? Og hvordan kan sparring med kollegaerne gavne processen?
Læs mere
Møde
Case / 13.12.2022
Handicapråd: Nemmere at løse opgaven, når man forstår kompleksiteten
En fælles temadag for Handicaprådet i Skive Kommune gav medlemmerne en bedre forståelse for hinandens rolle, rådets opgaver og områdets kompleksitet. Det er blevet nemmere for Maj-Britt Løgstrup at udfylde formandsrollen, og dermed er det også nemmere for embedsmændene.
Læs mere
Bethina Lone
Med egne ord / 12.12.2022
Afgangsprojekt: Mere effektivt, når skolesekretærer har en hjemmearbejdsdag
Mange afbrydelser betyder tab af effektivitet for både skolesekretæren og organisationen. Der er effektivitetsfordele at hente ved at indføre faste hjemmearbejdsdage for skolesekretærer - men det kræver åbenhed, dialog og forventningsafstemning, konkluderer Bethina Lone i sit afgangsprojekt på Kommunomuddannelsen.
Læs mere
Lægesekretær
Nyhed / 08.11.2022
Vil du også have hænderne i vejret over det nye valgmodul på Sundhedskommunom?
Vil du styrke din rolle som bindeled mellem patient og sundhedsvæsen? Og vil du udvikle din evne til at kommunikere med det kliniske personale med flere sundhedsfaglige termer? Så er det nye modul. Sundhedsfaglig forståelse – begreber og metoder, lige noget for dig!
Læs mere
S
Viden og inspiration / 24.10.2022
Årets afgangsprojekt 2022
Nogle gange observerer man noget i sine arbejdsgange, som man synes at der burde være anderledes. Forfatteren til Årets afgangsprojekt er ikke én af dem, som lader tingene passere og nu bruger hun sin Sundhedskommunom, som afsæt for at gøre op med en indgroet kultur.
Læs mere
Viden og inspiration / 17.10.2022
Bliv klar til 1. november: Gratis e-læringsforløb om valgsikkerhed til alle
Nyt gratis digitalt forløb fra DemTech Group klæder alle, der er en del af valghandlingen, på til at forstå og håndtere valgsikkerhed.
Læs mere
Viden og inspiration / 03.10.2022
Guide: Sådan får du din leder til at interessere sig mere for din efteruddannelse
Administrative medarbejdere savner opbakning fra deres leder, når de deltager i efteruddannelse. Men du kan selv gå forrest og søge støtten – her får du en guide til, hvordan du gør.
Læs mere
Viden og inspiration / 03.10.2022
Guide: Få mere ud af dine medarbejderes efteruddannelse
Efteruddannelse styrker dine medarbejdere både fagligt og personligt. Det kan i den grad også styrke din organisation – men det kræver interesse og støtte fra dig som leder. Her får du fem gode råd til, hvordan du og din organisation høster frugten af medarbejdernes kompetenceudvikling.
Læs mere
Case / 23.05.2022
Sundhedskommunom – En uddannelse, der sætter spor i praksis
For lægesekretær Gitte Jul Gilbert er Sundhedskommunomuddannelsen både en trædesten til udvikling i jobbet og en mulighed for at gøre en forskel for patienterne. Her kan du læse om noget af det, hun indtil videre har fået ud af sin videreuddannelse.
Læs mere
Ny bog på Sundhedskommunomuddannelsen
Nyhed / 05.04.2022
Ny lærebog om sundhedsdata til Sundhedskommunomuddannelsen
Arbejder du med data, økonomi og målopfyldelse i sundhedsvæsenet? Nu bog sætter spot på sundhedsdata som fundamentet for et datadrevet sundhedsvæsen.
Læs mere
Læring in house
Viden og inspiration / 04.04.2022
Fire fordele ved at afholde kurser og temadage i egen organisation
Vil du vide mere om, hvilke fordele der ligger i at vælge at afholde jeres næste kursus eller temadag i egen organisation? Læs med her, hvor vores chefkonsulent Bjarne Richter Bjelke fremhæver fire.
Læs mere
Nyhed / 06.02.2022
Kommunom styrker de administrative medarbejdere – men ledere kunne interessere sig mere
Den faglige stolthed øges, de studerende løser deres opgaver bedre og med større kvalitet, og de er bedre rustet til at løse nye opgaver. Det er hovedkonklusionerne i en ny undersøgelse af Kommunomuddannelsernes effekt og virkning.
Læs mere
Nyhed / 11.01.2022
Vil du lære nyt? Sådan får du din leder med på idéen
Skal i år være året, hvor du endelig kommer afsted på det kursus eller den uddannelse, du drømmer om? Så sørg for at være godt forberedt, når du skal sælge idéen til din leder. Vi guider dig igennem et par af de vigtigste overvejelser her.
Læs mere
Viden og inspiration / 10.01.2022
Otte fordele ved den nye whistleblowerordning – og hvorfor den kan være svær at implementere
Synes du også, at den nye whistleblowerordning er dyr og unødvendig? Så kan det være fordi, du ikke har fokuseret nok på de muligheder, den bærer med sig. Sådan lyder budskabet fra Kresten Gaub, der er borgerrådgiver i Roskilde Kommune. Han peger her på otte fordele ved den nye ordning.
Læs mere
Nyhed / 06.09.2021
Nyt værktøj sætter spot på de grundlæggende forvaltningsdyder
Komponents Forum for Forvaltning og Myndighed har netop lanceret et nyt afklaringsværktøj, der kan være med til at sætte de administrative dyder på dagsordenen i landets kommuner. Værktøjet kan bruges som udgangspunkt for udvikling og dialog hos den enkelte, i afdelingen eller i hele organisationen.
Læs mere
 

Søg støtte fra Kompetencefondene

Dette forløb er på positivlisten hos kompetencefondene. Det betyder, at du kan søge støtte og få op til 80% af deltagerprisen betalt. 

Læs mere Læs mindre
Anna Bach Sørensen

Nøj det var et sjovt forløb. Jeg glæder mig vildt meget til at komme tilbage, og klejnerne, vi fik i pausen, smagte rigtig dejligt. 

Overskrift

Lorem ipsum

Knappen
JAHE
Vicedirektør
Jan Henriksen
JAHE
Vicedirektør
Jan Henriksen
BIAS
Chefkonsulent
Bibi Asklund
BIAS
Chefkonsulent
Bibi Asklund
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor inciddunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor inciddunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor inciddunt ut labore et dolore magna ali

Læs mere Læs mindre

Her er et citat. det er sådan set et meget godt citat selvom nogen har skemt at læse korrektur på det.

said no one ever
Rikke Liv Holst
Her er undertekst på billedet.
 

Teaser navigation

Kan køre til både højre (som denne) og venstre - eller i en formindsket udgave (nedenfor) som kun indeholder små navigationselementer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor inciddunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor inciddunt ut labore et dolore magna aliqua.

Få mere inspiration

Appetizer

Fremhævet boks med foto, tekst og knap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor inciddunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor inciddunt ut labore et dolore magna aliqua

Ældre kvinde taler med plejer, smiler
 

To appetizere ved siden af hinanden

Det er muligt at placere to mindre appetizere ved siden af hinanden, hvis to stykker med indhold skal have lige meget fokus. 

Møde

To appetizere ved siden af hinanden

Lav dem gerne i to forskellige farver, så det bliver tydeligt at det er to forskellige stykker med indhold. 

Christina Kaae

Accordion

... så der er plads til mere tekst

... hvis der skal være flere, bliver de foldet ud. 

Gør politik sjovt igen
Lægesekretær
Rikke Liv Holst
Christina Kaae
Valghandling
Sløret billede af en gruppe mennesker i møde

Vi kan i princippet bruge denne til at fremhæve - men det er sjældent pænt

Klik her for at blive klogere

Kontakt os

Vil du høre mere om vores kurser, eller har vil du høre mere om muligheden for at hente et forløb hjem til egen organisation? Vi er altid glade for at høre fra dig.

Du kan også ringe på vores hovednummer 8779 6300 eller skrive til hej@komponent.dk.

Så sørger vi for, at din henvendelse lander det rigtige sted, og du hører straks fra os.

Se alle medarbejdere
AF
Løn- og personalekonsulent
Anette Friis
VN
Løn- og personalekonsulent
Vibeke Nielsen