Overvejer du at gå i gang med en Kommunom eller Sundhedskommunom? Eller har du stadig ikke tilmeldt dig dit næste modul i foråret? Her finder du en oversigt over alle de moduler, du kan tage i din landsdel eller online.

Overvejer du at gå i gang med en Kommunom eller Sundhedskommunom? Eller har du stadig ikke tilmeldt dig dit næste modul i foråret?

Vi har samlet en oversigt over alle de forløb, du kan tage i foråret på Kommunomuddannelsen og Sundhedskommunomuddannelsen, hvad enten du ønsker undervisning på en af vores lokationer eller onlineundervisning.

Kommunomuddannelsen er en kommunalfaglig videreuddannelse på akademiniveau målrettet administrative medarbejdere i kommuner og regioner, mens Sundhedskommunomuddannelsen er direkte målrettet lægesekretærer og andre administrative medarbejdere i det nære sundhedsvæsen. Uddannelserne består hver af tre obligatoriske moduler, to valgfrie moduler og et afgangsprojekt.

Læs mere Læs mindre

Se efterårets hold i din landsdel eller se mulighederne for at deltage online

Du kan tage moduler på Kommunom og Sundhedskommunom i hele landet. Vi har samlet en oversigt over de moduler, du kan læse i nærheden af dig i foråret 2022. Hvis du har spørgsmål til modulerne eller uddannelsen, er du velkommen til at kontakte en studievejleder.

Læs mere Læs mindre
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt en studievejleder

Komponent har studievejledere over hele landet, som kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have om Kommunom- eller Sundhedskommunomuddannelsen. Det gælder både, hvis du overvejer at gå i gang med din uddannelse, og hvis du allerede er godt på vej. 

1500x920_CGA
Studievejleder i Hovedstadsområdet og på Bornholm
Claudia Grassi Ahlburg
HK
Studievejleder i Midtjylland
Helle Kristensen
JEJ
Studievejleder i Sydjylland og Fyn
June Elgin Jensen
MRL
Konsulent og studievejleder i Nordjylland
Mette Ranum Laustsen
METH
Studievejleder på Sjælland
Marie Elisabeth Thomsen