Overvejer du at gå i gang med en Kommunom eller Sundhedskommunom? Eller har du stadig ikke tilmeldt dig dit næste modul i foråret? Her finder du en oversigt over alle de moduler, du kan tage i din landsdel eller online.

Vi har samlet en oversigt over alle de forløb, du kan tage i foråret på Kommunomuddannelsen og Sundhedskommunomuddannelsen, hvad enten du ønsker undervisning på en af vores lokationer eller onlineundervisning.

Kommunomuddannelsen er en kommunalfaglig videreuddannelse på akademiniveau målrettet administrative medarbejdere i kommuner og regioner, mens Sundhedskommunomuddannelsen er direkte målrettet lægesekretærer og andre administrative medarbejdere i det nære sundhedsvæsen. Uddannelserne består hver af tre obligatoriske moduler, to valgfrie moduler og et afgangsprojekt.

Læs mere Læs mindre

Se forårets hold i din landsdel eller se mulighederne for at deltage online

Du kan tage moduler på Kommunom og Sundhedskommunom i hele landet. Vi har samlet en oversigt over de moduler, du kan læse i nærheden af dig i foråret 2023. Hvis du har spørgsmål til modulerne eller uddannelsen, er du velkommen til at kontakte en studievejleder.

Bemærk: Der kan være enkelte af modulerne, der mangler nogle få tilmeldinger for at blive oprettet.

Læs mere Læs mindre
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt Komponent

Har du spørgsmål til Den Offentlige Lederuddannelse? Så er du velkommen til at kontakte vores studievejledere eller chefkonsulenter på uddannelsen. Det gælder både, hvis du overvejer at gå i gang et eller flere DOL-moduler, eller hvis du allerede er godt på vej.

JR
Studievejleder - DOL
Jane Rasmussen
TOL
Studievejleder - DOL
Tina Olsen
HTI
Chefkonsulent
Hirse Tikjøb
RUHK
Chefkonsulent
Rune Herlin Kamstrup